Αφηρημένη εικόνα που αναπαριστά τους τομείς της Henkel Τεχνολογίες συγκόλλησης, Hair και Laundry & Home Care.

ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

Με τις μάρκες, τις καινοτομίες και τις τεχνολογίες μας, η Henkel κατέχει ηγετικές θέσεις στην αγορά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο σε βιομηχανικούς και καταναλωτικούς τομείς.

Σχετικά με εμάς

Οι δύο επιχειρηματικοί μας τομείς ενώνονται από το πρωτοποριακό πνεύμα για να επαναπροσδιορίζουν και να βελτιώνουν τη ζωή κάθε μέρα - σήμερα και για τις επόμενες γενιές. Χτίζοντας πάνω σε μια ισχυρή κληρονομιά άνω των 145 ετών. Τα προϊόντα μας διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων και συμβάλλουν στον μετασχηματισμό ολόκληρων βιομηχανιών.

Οι κλάδος των Συγκολλητικών & Τεχνολογιών είναι παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των συγκολλητικών, σφραγιστικών και ειδικών επικαλύψεων με πρόσθετες λειτουργίες (functional coatings). Η Consumer Brands κατέχει ηγετικές θέσεις στην κατηγορία Hair και Laundry & Home Care στην Ελλάδα και σε πολλές αγορές σε όλο τον κόσμο. Ανακαλύψτε περισσότερα για τους δύο επιχειρηματικούς μας κλάδους τα εμπορικά μας σήματα και τους Τομείς δραστηριότητάς μας.

ADHESIVE TECHNO­LOGIES

Το πρόσωπο μιας γυναίκας στο βάθος. Μπροστά τα χέρια της με μπλε γάντια κρατώντας μια βίδα με μπλε ασφαλιστικό σπειρωμάτων.

Ηγούμαστε των αγορών του σήμερα και διαμορφώνουμε τις αγορές του αύριο μέσω των συγκολλητικών ουσιών, των σφραγιστικών και ειδικών επικαλύψεων με πρόσθετες λειτουργίες (functional coatings)  – τόσο για βιομηχανικές εφαρμογές, όσο για τεχνίτες και καταναλωτές.

Το τμήμα Adhesive Technologies είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο σε συγκολλητικές ουσίες, σφραγιστικά και ειδικές επικαλύψεις με πρόσθετες λειτουργίες (functional coatings). Παρέχουμε την δυνατότητα μετασχηματισμού ολόκληρης της βιομηχανίας, δίνοντας στους πελάτες μας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές μια μοναδική εμπειρία. Με αξιόπιστες μάρκες και αποτελεσματικές λύσεις που βασίζονται σε ένα ασυναγώνιστο χαρτοφυλάκιο τεχνολογίας, δημιουργούμε αξία για όλους τους συνεργάτες μας.

ΗΓΕΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ
ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ

Οι επιχειρηματικοί μας τομείς

CONSUMER BRANDS

Γυναίκα που κάθεται σε έναν καναπέ διπλώνοντας τα ρούχα που έχουν πλυθεί με προϊόντα Henkel.

Τα προϊόντα μας εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες πολλών καταναλωτών. Προσφέρουμε δημοφιλή προϊόντα υψηλής ποιότητας για την περιποίηση των μαλλιών, το styling, τη βαφή, απορρυπαντικά πλυντηρίων ρούχων και πολλά άλλα για τους καταναλωτές μας και τους επαγγελματίες κομμωτές παγκοσμίως.

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΕ 
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ  ΣΕ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΑΡΚΕΣ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Επικοινωνία & Υπηρεσίες

Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης καταναλωτών 

Προϊόντα περιποίησης μαλλιών & σώματος: +30-800-100-1898

Απορρυπαντικά πλυντηρίου ρούχων & προϊόντα περιποίησης σπιτιού: +30 -800-1170-800

Σε περίπτωση ακούσιας επαφής με προϊόν, κακή χρήση του προϊόντος ή ατυχήματος, η τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης καταναλωτών της Henkel είναι διαθέσιμη κάθε μέρα 08:00 – 23:00. Οι ειδικοί της Henkel παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές.

Οι βασικές μας κατηγορίες

Αφηρημένη εικόνα σε μπλε αποχρώσεις που συμβολίζει τη διαδικασία πλύσης

Laundry & home care

Οι μάρκες μας όπως Dixan, Persil, Bref, κλπ. διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην καθημερινή ζωή των καταναλωτών μας. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τις επόμενες γενιές να χρησιμοποιούν βιώσιμα προϊόντα και να αλλάξουν την καταναλωτική τους συμπεριφορά. Γι’ αυτό συνεργαζόμαστε με τους καταναλωτές και τους πελάτες μας, ώστε να αναπτύξουμε κορυφαίες μάρκες και προϊόντα στην αγορά σε τομείς όπως η φροντίδα των ρούχων και η φροντίδα τουαλέτας.

Αφηρημένη εικόνα σε πορτοκαλί αποχρώσεις που συμβολίζει μια τούφα μαλλιών

Hair

Στην κατηγορία των μαλλιών, δραστηριοποιούμαστε τόσο με καταναλωτικά όσο και με επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου. Είμαστε παθιασμένοι με τα μαλλιά και οι μάρκες μας, όπως Schwarzkopf ή Syoss, αντικατοπτρίζουν πραγματικά αυτό. Είτε πρόκειται για προϊόντα περιποίησης μαλλιών, βαφής ή styling για τους καταναλωτές μας είτε για καινοτόμα προϊόντα περιποίησης μαλλιών, βαφής, φινιρίσματος ή styling για κομμωτήρια – οι μάρκες μας δεσμεύονται για ποιότητα, ασφάλεια, βιωσιμότητα και υψηλή απόδοση.